Indiana Jerky Hovězí sušené maso Biltong Original, 80 g
Kód: 6666Související produkty
Detailní popis produktu
Indiana Jerky Hovězí sušené maso Biltong Original
Upozornění: Na produkt již nelze aplikovat další slevu (slevový kód, věrnostní sleva).
Hovězí maso marinované v koření, následně usušené a nakrájené na tenké plátky. Svačinka plná bílkovin vycházející z receptur z Jižní Afriky. Neztratí se na cestách, doma ani v kanceláři. 100 g Indiana Biltong je vyrobeno z 220 g hovězího masa.
Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa.
Složení
hovězí maso, ocet jablečný, zvlhčovadlo: glycerin, mořská sůl, pepř černý, cibule mletá, směs koření.
Jak se suší Jerky?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Nutriční informace
Hovězí JERKY Biltong | 100g | 80g * | 25g * | GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1166 | 933 | 292 | 3% |
Energetická hodnota v kcal | 276 | 221 | 69 | 3% |
Tuky v g | 5,7 | 5,1 | 1,4 | 2% |
z toho nasycené v g | 2,4 | 1,9 | 0,6 | 3% |
Sacharidy v g | 6,2 | 5,0 | 1,6 | 1% |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | <0,5 | 0% |
Bílkoviny (proteiny) v g | 50 | 40 | 13 | 26% |
Sůl v g | 3,59 | 2,87 | 0,9 | 15% |
* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Upozornění
Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.