Dochucovadla, sirupy, sladidla, přísady na vaření
Objevte dochucovadla, sirupy, sladidla nebo přísady na vaření ideální pro použití se všemi sportovními doplňky, ale také do kávy, vloček a různých pokrmů. Vhodné pro každého, kdo chce zlepšit chuť svých doplňků a jídla, jsou především ochucené kapky MyProtein FlavDrops nabízející bohatý výběr lahodných příchutí.
Nejprodávanější

Bude dodáno vždy 1 ks z příchutí: Vanilka, Čokoláda/Oříšek, Karamel, Kokos Upozornění: Na produkt již nelze aplikovat další slevu (slevový kód, věrnostní sleva). Ochucovací bezkalorické kapky FlavDrops na bázi sukralózy jsou ideální pro použití...

Maltodextrin je polysacharid získaný ze škrobu prostřednictvím částečné hydrolýzy. Přestože se jedná o složitý sacharid, jeho hodnota glykemického indexu se nachází těsně pod jednoduchými sacharidy jako je např. dextróza. Maltodextrin je vhodný...

BrainMax Pure Erythritol je vyroben z glukózy, jde tedy o přírodní sladidlo. Oproti běžnému cukru je jeho sladivost 70%, což je daleko více, než u umělých sladidel. Erythritol nezpůsobuje zubní kaz, nepůsobí projímavě, ale hlavně neovlivňuje...

Perníkové koření je převážně tvořeno zahřívacími druhy koření. Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor. Koření je v BIO kvalitě a můžete jej použít do vánočních perníčků, k výrobě domácích...

Špaldová mouka je zdravější varianta klasické mouky. Lze ji použít jako běžnou mouku k pečení nebo zahušťování polévek a omáček. Zároveň si tím zachovává obsah vitamínů, minerálů, vlákniny a má nižší obsah lepku. Jedná se o druh pšenice, která je...

Mandlová mouka se vyrábí z mletých mandlí a je přirozeně bezlepková. Tím je vhodnou alternativou mouky pro osoby s celiakií. Blanšírování je proces, kdy se mandle ve vroucí vodě zbaví slupky a samotné mandle se poté rozemelou na jemný prášek....

Himalájská sůl získaná z asijských velehor dodává skvělou chuť Vašemu jídlu, ale také obsahuje velké množství minerálů a stopových prvků, které jsou zdraví prospěšné.

Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru. Ne nadarmo se mu říká “pokrm bohů”. Kakao je přirozeně bohaté na antioxidanty, kterých obsahuje obrovské množství - více než červené víno, borůvky, Acai...